Vanaf 1 september: Challenge Fitste juf en meester

Verkiezing 'Fitste Juf en Meester' gaat vanaf 17 september weer van start. Ga jij de challenge ook aan?

Een spannend, sportief en altijd succesvol onderdeel van de Nationale Sportweek is de verkiezing 'fitste juf en meester van Gelderland’. De challenge voor deze editie is de wall sit, oftewel muurzit. 

Tijdens de Nationale Sportweek, dit jaar van 15 tot en met 29 september, daagt de Gelderse Sport Federatie jaarlijks alle juffen en meester van basisscholen in Gelderland op een sportieve manier uit. De verkiezing ‘fitste juf en meester’ is gekoppeld aan een bekende challenge. De uitdaging dit jaar is de wall sit, een oefening waarbij je met de knieën 90 graden gebogen tegen een muur ‘zit’ en dit zo lang mogelijk moet volhouden.  

Wij vragen alle juffen en meesters van Gelderland om, samen met hun leerlingen, deel te nemen aan de challenge en een zo origineel of sportief mogelijke video te maken. De Gelderse presentator Jochem van Gelder heeft de juffen en meesters in Gelderland met een persoonlijke video, waarin de wallsit wordt beoefend, uitgedaagd om vanaf 1 september mee te doen.

Start challenge op 1 september!

Wij hopen natuurlijk dat zoveel mogelijk meesters en juffen meedoen aan deze leuke én sportieve challenge. Vanaf 1 september kunnen de resultaten (tijden) doorgegeven worden aan JongPutten. Maar, je kunt ons ook een leuke video waarin jouw juf of meester het muurzitten uitvoert toesturen! De leukste video's plaatsen wij online.

Geef je op door een e-mail te sturen naar jong@putten.nl

  • Naam school + groep
  • Naam leerkracht  
  • E-mail leerkracht
  • Telefoonnummer school
  • Foto of filmpje van de muurzit challenge. De leukste video's plaatsen wij online. 
  • Opgeven kan t/m dinsdag 25 september

Als afsluiting van de Nationale Sportweek komt Jochem van Gelder de prijs voor de fitste juf en meester op de winnende basisschool persoonlijk overhandigen. Doe dus mee aan de challenge en zorg dat Jochem bij jouw school op bezoek komt.

Wij als JongPutten reiken een extra prijs uit aan de fitste Juf en Meester van Putten! Dus, zet hem op!

Logo Nationale Sportweek