Laatste nieuws

 • Activiteiten

  Bekijk ons naschools sportaanbod vanaf heden op onze nieuwe website! Hier kunt u terecht voor meer informatie over onze activiteiten én eenvoudig online inschrijven.

 • PLUS avondvierdaagse pakketten 08 mei 2019

  Eén van de grootste sportieve evenementen is de avondvierdaagse, een prachtig wandelevenement, maar ook een evenement waar veel limonade en snoep wordt uitgedeeld. Wij willen u uitdagen om van de avondvierdaagse een gezonde(re) sportactiviteit te maken!

 • DrinkWater!

  In de maand juni is het weer DrinkWater maand! Op diverse kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, BSO's, basisscholen en het voortgezet onderwijs komt dit thema jaarlijks terug. Bekijk hier de campagnes en activiteiten van dit jaar.

 • Sportkampioenen 2018-2019 07 mei 2019

  Kampioenen en kampioensteams worden met ingang van dit jaar door de gemeente Putten en door JongPutten op een nieuwe manier in het zonnetje gezet. De kampioenen en de kampioensteams mogen kiezen tussen een uitje naar het Bosbad of bowlen bij Party en Bowlingcentrum de Putter Eng op zaterdag 22 juni. Dit op kosten van de gemeente. Daarnaast wordt er op de gemeentepagina’s in het Puttens Weekblad volop aandacht besteed aan de Puttense kampioenen.

 • Avondvierdaagse top 10

  Eén van de grootste sportieve evenementen is de avondvierdaagse, een prachtig wandelevenement, maar ook een evenement waar veel limonade en snoep wordt uitgedeeld. Wij willen u uitdagen om van de avondvierdaagse een gezonde(re) sportactiviteit te maken! Met deze top 10 heeft u in ieder geval genoeg inspiratie.