Activiteiten en thema’s

 • SnoepGroente!

  Van 1 oktober tot en met 16 november 2018 is de campagne SnoepGroente in Putten. In deze weken brengen we snoepgroenten extra onder de aandacht om te laten zien dat het eten van snoepgroenten leuk, lekker en gezond is!

 • Natuurlijk Samen Spelen

  Vanaf april t/m de zomer worden er jaarlijks diverse spelmiddagen in de wijken van Putten georganiseerd. Hiermee worden moeders gestimuleerd om hun kinderen vaker te laten bewegen. PEC Zwolle-aanvoerder en JOGG-ambassadeur Bram van Polen bezoekt een aantal spelmiddagen om te laten zien dat spelen en lekker met elkaar bezig zijn de gewoonste zaak van de wereld is.

 • Receptenkwartet

  Maak kennis met het JOGG-Putten receptenkwartet! Met het receptenkwartet willen wij laten zien hoe leuk en gemakkelijk het is om gezond te eten en te koken. Je kunt de recepten op het kwartet zelf bereiden én het is ook nog eens een leuk gezelschapsspelletje voor het hele gezin!

 • DrinkWater!

  In de maand juni is het weer DrinkWater maand! Op diverse kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, BSO's, basisscholen en het voortgezet onderwijs komt dit thema jaarlijks terug. Bekijk hier de campagnes en activiteiten van dit jaar.

 • 43 JOGG spelletjes

  Buitenspelen is voor iedereen! In je eigen wijk lekker naar buiten om te ontdekken en te spelen met vriendjes, vriendinnetjes én je ouders. Wij hebben voor jou 43 spelideeën op een rij gezet.

 • Avondvierdaagse top 10

  Eén van de grootste sportieve evenementen is de avondvierdaagse, een prachtig wandelevenement, maar ook een evenement waar veel limonade en snoep wordt uitgedeeld. Wij willen u uitdagen om van de avondvierdaagse een gezonde(re) sportactiviteit te maken! Met deze top 10 heeft u in ieder geval genoeg inspiratie.

 • #Lekkerbezug

  In schooljaar 2017-2018 organiseert Jongeren op Gezond Gewicht (JOGG) de campagne ‘#lekkerbezug’ in de regio Noord-Veluwe. Jongeren tussen de 12 en 19 jaar worden via online kanalen aangemoedigd om ‘lekkerbezug’ te zijn. De campagne start in september met promotiedagen op een aantal scholen in de regio.

 • Joggie

  06 september 2018

  Maak kennis met Joggie! Met Jongeren Op Gezond Gewicht willen we zoveel mogelijk kinderen én ouders enthousiasmeren tot het komen van een gezonde leefstijl. Om de gezonde leefstijl fun én aantrekkelijk te maken stellen we je voor aan Joggie!

 • PLUS avondvierdaagse pakketten

  09 juli 2019

  Eén van de grootste sportieve evenementen is de avondvierdaagse, een prachtig wandelevenement, maar ook een evenement waar veel limonade en snoep wordt uitgedeeld. Wij willen u uitdagen om van de avondvierdaagse een gezonde(re) sportactiviteit te maken!

 • Tussend'ooren

  07 januari 2019